Pinty Plus Chalk Paint, Kréta festék

Pinty Plus Chalk Paint, Kréta festék

Pinty Plus Chalk Paint, Kréta festék, mérete: 400 ml

Tökéletes bármely felületdekorálására, akár expandált polisztirolra is. 15 percen belül szappanos vízzel lemosható. Maximális fedés és gyors száradás. Vizesbázisú formulájának köszönhetően környezetbarátabb, mint az oldószeres festékek.

Alkalmazás: Számos felület dekorálására használható. Alkalmas fa-, bútorlap-, vászon, vas-, műanyag-, tábla felületek és akár üveg festésére is. Nem tartalmaz agresszív oldószereket, ezért nem marja meg a polisztirol felületeket sem. Ahhoz, hogy sima felületet érjünk el, több vékony réteg használatát javasoljuk, száradás után csiszoljuk meg finoman, hogy a kívánt felületet érjük el.

Technikai jellemzők:

iszerelés: 400ml/520cc = 2m2

Száradás: felületi 20perc, teljes 1 óra Átfesthető ugyanazzal a festékkel 1óra után. Átfesthető más festékkel 24óra után.

Hogyan alkalmazzuk: A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.. Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Tippek: Ha meg szeretnéd védeni a felületet lakkal, a legmegfelelőbb a vizes-bázisú lakk, akár a PINTY PLUS- AQUA, akár a PINTY PLUS – ART & CRAFT termékcsaládból. Műanyag felületen alkalmazva, PINTY PLUS – TECH műanyag alapozó használatát javasoljuk, a legszebb fedés és végeredmény érdekében. Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Szín:
Bruttó 2.490 Ft
Galéria