Hambitorta

Hambitorta

"Ez a hamburger nem megszokott módon készült. Hozzá vagyunk szokva a sós ízekhez ez viszont teljesen édes. Az elkészítését, nem bonyolítottam túl 3 db vastagabb 26 cm  piskótát sütöttem. És mindegyiket ketté vágtam amit megtöltöttem krémmel. Jelen esetbe csokoládés és kókuszos krémmel töltöttem meg. És egyenként beburkoltam marcipánnal Egyet a  tetejének a másikat aljának zsemle színűre a harmadikat pedig barnára ami a hús. Az össze állítása zsemle alja amire raktam zöld marcipánt az a saláta és aztán körbe raktam paradicsommal a közepén ami ki alakult lyuk megtöltöttem krémmel és erre jött a következő réteg a hús. Erre még sajtot raktam, és itt is ami kialakult lyuk ismét krémmel töltöttem meg. Glükóz szirupot megfestettem pirosra és sárgára ez a mustár és a ketchup amit az oldalra csorgattam aztán rá helyeztem a tetejét, és legvégül ráraktam a szezámmagokat ami marcipán volt."

A receptet és a fotót Vincze Annamária (Balmazújváros) küldte. Köszönjük!

Galéria
Hambitorta
Hambitorta
Hambitorta