Szállítási információk

A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó járulékos költségeket, különösen a fuvardíjat, szállítási költséget Eladó közvetített szolgáltatásként a kosár tartalma végén, a megrendelt tételektől elkülönítve egy összegben jeleníti meg és ennek megfelelően számlázza. A webáruházzal párhuzamosan üzlet is működik ezért előfordulhat ,hogy bizonyos termékek amik megrendelésre kerülnek a webáruházban elfogynak. Erről tájékoztatjuk emailben a megrendelőt melyben felajánlunk helyettesítő terméket vagy egyeztetünk,hogy mikorra lesz megint elérhető az adott termék.

Lehetséges szállítási módok:

1. Futár

A szállítás munkanapokon, munkaidőben történik. A szállítási díj csak a küldemény megadott címre történő kiszállítását tartalmazza, de nem tartalmaz beüzemelési, rakodási, parkolási vagy egyéb költséget.

Szállítási díjak

Előreutalás esetén:

Kedvezményezett neve: Ventmax Kft.

Kedvezményezett bankja: Erste Bank
Kedvezményezett számlaszáma11600006-00000000-65642283

1390 ft

 

Postai utánvét esetén:

2190 ft

Vevő kötelezettséget vállal a megrendelt termék, illetve szolgáltatás átvételére. Az ennek elmulasztásából eredő károkért Eladó semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket (pl. ismételt kiszállítás, munkaidőn kívüli szállítás, visszaszállítás, stb.) Vevő viseli.

Vevő köteles az átvétel időpontjában a küldeményt tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Továbbá cégünk ügyfélszolgálatát e-mailben értesítenie kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézkedhessünk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Webáruházunk megrendeléseit a Posta teljesíti. A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon munkaidőben végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Kiszállítást kizárólag Magyarországra vállalunk, egyéb esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk.

2. Személyes átvétel

Eladó üzletében a honlapon megadott nyitva tartási idő szerint.Vevő kötelezettséget vállal a megrendelt termék, illetve szolgáltatás átvételére 5 munkanapon belül. Ezen határidő elmulasztása esetén nem áll módunkban tovább raktározni a megrendelt terméket. A személyes átvétel szállítási díja 0 Ft.

Külföldi szállítás

A szállítási ár függ a csomag méretétől, súlyától, a célországtól és a NAV által meghatározott aktuális havi dízelártól, ezért megrendelés után tudjuk a konkrét szállítási költséget kiszámítani. Természetesen a terméket csak azután küldjük ki, miután a szállítási díj összegét egyeztetettük Önnel.